Ter adoptie

Home/Ter adoptie

0 kitten(s) ter adoptie

Bij beschikbare kittens in de opvang vindt u hieronder de foto’s en verhalen van deze kittens.

Wanneer u interesse heeft in één van de kittens vragen wij u vriendelijk om de vragenlijst in te vullen.
Klikt u op de foto van uw voorkeur kitten.

De adoptiekosten van een kitten dat met de fles is grootgebracht bedraagt:

1 x vaccinatie en chip + FIV en FeLV test*  € 135
2 x vaccinatie en chip + FIV en FeLV test* € 165

Al onze flessenkittens krijgen op een leeftijd van 6 weken hun allereerste vaccinatie. Met 9 weken hun volgende en op 12 weken nog een vaccinatie als extra zekerheid.

De adoptiekosten van een kitten dat zelfstandig is groot geworden zonder flessenvoeding:

1 x vaccinatie en chip + FIV-FeLV test* = € 100,00
2 x vaccinatie en chip + FIV-FeLV test* = € 130,00
Kater 2x vaccinatie – chip – FIV -FeLV* test – geneutraliseerd = € 155,00
Poesje 2x vaccinatie – chip – FIV-FeLV* test –  geneutraliseerd = € 175,00

* Indien daar reden toe is worden kittens / moederpoezen bij binnenkomst gecontroleerd via een bloedtest op FIV en FeLV (kattenaids en kattenleucemie).

Kittens worden met een plaatsingscontract geplaatst. Bekijk het contract hier.

De kittens worden vanaf 3 weken oud om de twee weken ontwormd en om de vier weken behandeld tegen vlooien. Al onze kittens zijn bij plaatsing minimaal 3 keer ontwormd of u krijgt de derde ontworming van ons mee. Kittens worden bij ons vanaf 6 weken gevaccineerd en bij plaatsing is het kitten minimaal 1 x gevaccineerd. Wij verzoeken u vriendelijk om de 2e vaccinatie te herhalen, 3 weken na de eerste vaccinatie.

Bij adoptie van een kitten dat niet per direct weg mag, vragen wij een aanbetaling (reserveringskosten) van € 35,00 per kitten. Zodra de aanbetaling is gedaan, wordt het kitten op non actief gezet. Wanneer er geen aanbetaling wordt gedaan, blijft het kitten open staan ter adoptie en kan iedereen reageren op het kitten.

Wij werken met een vragenlijst. Hierdoor zien wij een totaal overzicht van uw situatie en kunnen wij aangeven of het kitten naar uw keuze het juiste kitten is voor uw gezinssituatie. Bij binnenkomst van uw vragenlijst bij het hoofdkantoor, wordt deze direct doorgestuurd naar het gastgezin waar het kitten naar uw keuze verblijft. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld voor een bezichtigingsafspraak. Het is niet mogelijk om zonder een vragenlijst een kitten te adopteren.