Munk

Heey howdie. Munk hier. Wat leuk dat ik wat over mezelf mag vertellen…

Nou, laat ik maar gewoon beginnen met vertellen hoe het nu met mij gaat, want dat kan niet beter ! Ik speel, ren, vlieg het huis door en eet graag zo vaak mogelijk vanalles lekkers dat ik krijg voorgeschoteld. Ik wil eigenlijk helemaal niet meer denken aan een paar weken geleden, want toen ging het niet zo goed… Ik weet nog dat er mensen waren die het niet al te best met ons voor hadden en ons naar het bos brachten. Gelukkig zijn we daar gevonden en zijn we terechtgekomen bij een fantastische opvang.

Ik ben heel erg blij voor de weken die ik daar mee heb gemaakt, maar het is nu tijd om aan een heel nieuw avontuur te beginnen.. Een eigen huis, een plek onder de zon.. En nooit meer iemand in de buurt die niet het allerbeste voor ons wil.. Ik wil namelijk heel graag de rest van mijn leven lieve katten om me heen hebben!

Samen met mijn familie ben ik bij de dierenarts geweest, ben helemaal nagekeken en heb mijn gezondheidsverklaring in mijn paspoortje staan. Natuurlijk ben ik volgens schema behandeld tegen vlooien en wormen. Ik heb voor de rest van mijn leven een chip en heb mijn eerste vaccinatie gehad.

De rest van mijn leven wil ik dus graag bij een lieve kat wonen en wie weet of mijn zusje Up ook mee mag ; ) Vul mijn vragenlijst enthousiast in en wie weet zien we elkaar binnenkort?!

Geboortedatum: 25-04-2019

Geslacht: Kater

Ras: Huis, tuin en keukenkat

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Ja, Grote kinderen

Dieren: Kat

Gastgezin: PPL

Plaats: Langeraar

Munk