Luna

Home/Luna

Luna

Hoi!! Ik ben Luna,
Ik ben geboren in een liefdevol huis. Helaas kon ik daar door omstandigheden niet blijven en ben bij de kittenopvang terecht gekomen. Gelukkig was ik daar niet alleen en had ik er opeens een hoop pleegbroertjes en zusjes bij.
Ik ben een echt poesje poesje. Soms hoor ik ze ook wel eens prinses of tutje zeggen. Ik hou ontzettend van knuffelen en spelen, maar een echte prinses moet natuurlijk wel altijd goed voor de dag komen. Ik hecht dan ook veel waarde aan mijn schoonheidsslaapje en poetsbeurten. Ik ben gek op andere katten, groot of klein maakt mij niks uit.

Omdat ik met de fles ben groot gebracht zoek ik een huisje waar ik binnen kan blijven of met afgesloten tuin. Mijn nieuwe personeel moet ook genoeg tijd hebben om met mij te knuffelen en te spelen.

Ik ben opzoek naar een nieuw huisje waar ik voor altijd mag blijven en dan het liefst samen met een van mijn pleegbroertjes, zusjes. Is er al een aderen kat in huis die op zoek is naar een lief maatje? Misschien zijn we dan ook wel een match!

De dierenarts heeft in mijn paspoortje geschreven dat ik helemaal gezond ben en ik heb mijn eerste vaccinactie + chip al gehad. Verder krijg ik volgens schema netjes een behandeling tegen vlooien en wormen.
Wil je mij beter leren kennen? vul dan snel de vragenlijst in!

Geboortedatum: 09-08-2019

Geslacht: Poes

Ras: Europees Korthaar

Flessenkitten: Ja

Kinderen: Ja, Grote kinderen

Dieren: Kat

Gastgezin: MZL

Plaats: Lelystad