Lola

Hoi ik ben Lola een mooie zwarte diva.

Wat leuk dat je op mijn foto hebt geklikt om mijn verhaal te lezen 🙂 Ik ben Lola. Een lief leuk speels zwart meisje met een paar plukjes wit onder mn kinnetje. Ook mijn broers en zussen waren helemaal zwart dus lastig uit elkaar te houden. Grapje denk ik van papa en mama om 4 identieke kittens te krijgen haha. 

Wij zijn geboren in een stal tussen het hooi. Onze pleegmama heeft zeer goed voor ons gezorgd. Maar het is nu tijd om op eigen pootjes te staan en pleegmama haar rust terug te geven. 

Ik ben een heerlijk vrij en blij meiske, een echt mensgericht poesje. Ik ben heel erg sociaal, loop achter mijn pleegmama aan, loop vooral graag voor de voeten (dat vind zij wat minder), help mee in het huishouden (wel op mijn manier natuurlijk) en lig het liefst 24/7 op de bank met mijn pleegmama, maar ja die is wel altijd in de weer dus als de kans daar is zit ik bij haar en anders speel ik lekker met mijn vriendjes. 

Wat vind mijn pleegmama van mij? Nou ik ga er vast gauw vandoor! Tot gauw he enne, vul je mijn vragenlijst in?

Lola is een heerlijk kitten wat veel praat en gek is op je aandacht. Ze loopt graag mee de tuin in om de was op te hangen en snuffelt dan aan alles wat beweegt. We zijn voor Lola op zoek naar een huisje waar iemand veel thuis is en daarnaast ook kattenvriendje wil adopteren of als er al een hele supersociale kat is, is dat ook geen probleem . Dit is erg belangrijk voor Lola. Lola is erg afhankelijk en houdt er niet van om alleen te zijn of om opgesloten te worden.

Ook een tuin zou een walahlla voor haar zijn… Lekker rennen, snuffelen aan grassprietjes en achter de bijtjes aan. De tuin dient wel volledig afgesloten te zijn of een kattenren, waar ze samen met haar maatje in kan genieten. Lola is nou eenmaal een levensgenieter.

Op bed bij je slapen zou ze fantastisch vinden maar wij zelf laten dit niet toe maar, als de nieuwe eigenaar dit geen probleem vind dan ploft Lola lekker naast je neer en sabbelt zich suf. Lola heeft een hoog zuigbehoefte wat ze bij de moederpoes gemist heeft en tut geregeld op je armen, shirt, deken of tutdoekje. Lola is een echte tante bet die overal bij wil zijn, liefst haantje de voorste is en ook jaloers kan zijn als ze niet als eerste de aandacht krijgt maar een ander. Ze zal niet gemeen doen, maar wil er dan ook gewoon bij.. samen..

Met andere katten speelt ze leuk.  Ook hebben wij in het gezin een hond maar daar taalt ze niet na, ze vind het maar een rare blafsnuit. De kittens onderling gaan prima, soms speelt ze een beetje de baas maar vaak delft ze het onderspit. 

Lola is volledig geënt, gechipt en is ook volgens schema ontwormt en ontvlooit. Volgens de dierenarts is ze in prima conditie en goed gezond.

Mocht u interesse hebben in Lola vul de vragenlijst en en wie weet maken we kennis met elkaar! 

Geboortedatum: 05-05-2019

Geslacht: Poes

Ras: Europees Korthaar/HTK

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Ja

Dieren: Hond, Kat

Gastgezin: PKE

Plaats: Emmeloord