Contact

/Contact
Contact 2018-03-12T13:33:16+00:00

Contact

 

Uitsluitend voor gevonden kittens kunt u ons bereiken op: 06-52441161  A.U.B niet mailen.  Hierbij verzoeken wij u vriendelijk om onze spoedlijn te bellen.

Bij HOME staat een kopje: “Eerste hulp bij gevonden kittens“. Hier vind u de informatie die van groot belang is bij kittens die gevonden zijn en u nog geen contact met de opvang heeft gehad.
U kunt doormiddel van de geschreven informatie bij HOME het kitten schatten qua leeftijd. Er staat ook belangrijke informatie over het voeden.Wat mag een kitten wel hebben en wat niet en wanneer mag een kitten absoluut niet gevoed worden!

Belangrijke informatie betreffende SPOEDLIJN:

21 jaar lang hebben we dag en nacht met onze spoedlijn klaar gestaan voor duizenden eigenaren die advies nodig hadden met kittens en moederpoesjes.
Wij hebben dit met heel veel liefde en passie gedaan.

Helaas is dit voor ons niet meer haalbaar en zullen wij enkel nog voor dierenartsen, diereninstanties en gevonden kittens bereikbaar zijn op onze spoedlijn. Dit geldt ook voor advies via mail.
Uiteraard blijft de opvang doorgaan zoals bedoelt, met het opvangen, hulp bieden en verzorgen van verwaarloosde, gedumpte en moederloze kittens en puppy’s.

Bij spoed adviseren wij u om uw dierenarts te raadplegen. Uw dierenarts kan indien gewenst contact met ons opnemen voor advies.

Voor alle beschikbare kittens verwijzen wij u graag door naar het kopje ” Te plaatsen”. Wij werken met een vragenlijst. Het is niet mogelijk om een kitten te adopteren zonder de vragenlijst terug gestuurd te hebben naar het hoofdkantoor.