Contact

 

Uitsluitend voor gevonden kittens kunt u ons bereiken op: 06-52441161  A.U.B niet mailen.  Hierbij verzoeken wij u vriendelijk om onze spoedlijn te bellen en gelieve het hele bandje af te luisteren.

Bij HOME staat een kopje: “Eerste hulp bij gevonden kittens“. Hier vind u de informatie die van groot belang is bij kittens die gevonden zijn en u nog geen contact met de opvang heeft gehad.
U kunt doormiddel van de geschreven informatie bij HOME het kitten schatten qua leeftijd. Er staat ook belangrijke informatie over het voeden.Wat mag een kitten wel hebben en wat niet en wanneer mag een kitten absoluut niet gevoed worden!

Belangrijke informatie betreffende SPOEDLIJN:

De spoedlijn (mail en facebookchat)  is enkel nog bereikbaar voor gevonden kittens , dierenartsen en beheerders van diereninstanties. Het is voor cattery’s, fokkers, particulieren en gastgezinnen van diereninstanties niet meer mogelijk om medisch advies en begeleiding te krijgen. Voor spoed verwijzen wij u door naar uw dierenarts. Uw dierenarts en / of beheerder van een kittenopvang of  asiel kan voor advies telefonisch contact met ons opnemen.

Voor de seminar “kittens flessen vanaf 1 dag oud” verwijzen wij u graag door naar www.kattenacademie.nl
Op de kattenacademie worden jaarlijks meerdere seminars gegeven. U leert tijdens een lesdag alles over het groot brengen van kittens vanaf 1 minuut oud en tegen welke problemen u aan kunt lopen en hoe u dit kunt verhelpen.

Bij gevonden kittens kunt u de voicemail inspreken met uw naam en telefoonnummer.
U word dan z.s.m terug gebeld.

Voor advies voor een dierenarts of beheerder vragen wij u vriendelijk om de voicemail in te spreken en uw naam, functie, instantie en de reden waarom u telefonisch contact wilt.

21 jaar lang hebben we dag en nacht met onze spoedlijn klaar gestaan voor duizenden eigenaren die advies nodig hadden met kittens en moederpoesjes.
Wij hebben dit met heel veel liefde en passie gedaan.
Uiteraard blijft de opvang doorgaan zoals bedoelt, met het opvangen, hulp bieden en verzorgen van verwaarloosde, gedumpte en moederloze kittens en puppy’s.

Voor alle beschikbare kittens verwijzen wij u graag door naar het kopje ” Ter adoptie”. Wij werken met een vragenlijst. Het is niet mogelijk om een kitten te adopteren zonder de vragenlijst terug gestuurd te hebben naar het hoofdkantoor.