Contact

 

Uitsluitend voor gevonden kittens kunt u ons bereiken op: 06-52441161
A.U.B niet mailen! Hierbij verzoeken wij u vriendelijk om onze spoedlijn te bellen en gelieve het hele bandje af te luisteren.

Bij HOME staat een kopje: “Eerste hulp bij gevonden kittens“. Hier vindt u de informatie die van groot belang is bij kittens die gevonden zijn en u nog geen contact met de opvang heeft gehad. Na het inspreken van de spoedlijn voicemail wordt er binnen zeer korte tijd terug gebeld.
U kunt doormiddel van de geschreven informatie bij HOME het kitten schatten qua leeftijd. Er staat ook belangrijke informatie over het voeden. Wat mag een kitten wel hebben en wat niet en wanneer mag een kitten absoluut niet gevoed worden!

Belangrijke informatie betreffende SPOEDLIJN:
De spoedlijn  is enkel nog bereikbaar voor gevonden kittens.
Het is niet meer mogelijk om medisch advies en begeleiding te krijgen via ons. Voor spoed verwijzen wij u door naar uw dierenarts.

Voor alle beschikbare kittens verwijzen wij u graag door naar het kopje ” Ter adoptie“. Wij werken met een vragenlijst. Het is niet mogelijk om een kitten te adopteren zonder de vragenlijst terug gestuurd te hebben naar het hoofdkantoor.