Contact

 

Uitsluitend voor gevonden kittens kunt u ons bereiken op: 06-52441161
A.U.B niet mailen.  Hierbij verzoeken wij u vriendelijk om onze spoedlijn te bellen en gelieve het hele bandje af te luisteren.

Bij HOME staat een kopje: “Eerste hulp bij gevonden kittens“. Hier vind u de informatie die van groot belang is bij kittens die gevonden zijn en u nog geen contact met de opvang heeft gehad. Na het inspreken van de spoedlijn voicemail wordt de persoon binnen zeer korte tijd terug gebeld.
U kunt doormiddel van de geschreven informatie bij HOME het kitten schatten qua leeftijd. Er staat ook belangrijke informatie over het voeden.Wat mag een kitten wel hebben en wat niet en wanneer mag een kitten absoluut niet gevoed worden!

Belangrijke informatie betreffende SPOEDLIJN:
De spoedlijn  is enkel nog bereikbaar voor gevonden kittens , begeleiding voor dierenartsen en beheerders van diereninstanties.
Het is voor cattery’s, fokkers, particulieren en gastgezinnen van diereninstanties niet meer mogelijk om medisch advies en begeleiding te krijgen. Voor spoed verwijzen wij u door naar uw dierenarts. Uw dierenarts en / of beheerder van een kittenopvang of  asiel kan voor advies telefonisch contact met ons opnemen.

Voor de seminar “kittens flessen vanaf 1 dag oud” verwijzen wij u graag door naar www.kattenacademie.nl
Op de kattenacademie worden jaarlijks meerdere seminars gegeven. U leert tijdens een lesdag alles over het groot brengen van kittens vanaf 1 minuut oud en tegen welke problemen u aan kunt lopen en hoe u dit kunt verhelpen.

Voor alle beschikbare kittens verwijzen wij u graag door naar het kopje ” Ter adoptie“. Wij werken met een vragenlijst. Het is niet mogelijk om een kitten te adopteren zonder de vragenlijst terug gestuurd te hebben naar het hoofdkantoor.