Zippo en Dani

Home/Zippo en Dani

Zippo en Dani

Hallo Zippo hier, zie je mijn prachtige groene ogen?

Inmiddels ben ik best wel bekend bij de mensen die mij volgen op Facebook, maar ik zal ook wat over mij vertellen.

Samen met mijn zusjes ben ik gevonden in de bosjes zonder mama. Gelukkig werden we net op tijd gevonden, want een paar dagen later waren we er echt niet meer geweest. Inmiddels zijn mijn zusjes geadopteerd en zit ik alweer een hele tijd bij mijn pleegmama.

Ik heb net een pittige operatie achter de rug aan 1 van mij bulldogpootjes en zijn er 2 hoektandjes getrokken die in mijn gehemelte prikten. 1 pootje staat nu al een stuk rechter. Nu eerst 3 maanden revalideren en geloof me dat vind ik geen succes. Ik mag niks en moet oefeningen doen..Over 3 maanden word gekeken hoe mijn poot zich heeft ontwikkeld en dan is de andere voorpoot aan de beurt…Ik zal altijd mank blijven lopen maar zonder de enorme pijn die ik had, maar ben ook hiermee nog steeds een superleuk stoer en een uniek kitten. Ik ben vrolijk, speel normaliter graag en ben gek op kroelen. Mijn motortje draait dan ook overuren.!

Voorheen trok ik veel met mijn beste vriend Lilo op maar we hebben gemerkt dat het behoorlijk botst tussen ons op het moment. Lilo wil graag spelen maar ik kan dat niet en Lilo snapt daar helemaal niks van. Mijn nieuwe vriend Dani zit in het zelfde schuitje als ik en heeft ook een kapot pootje gehad die nu genezen is maar ook mank zal blijven. Dani is net als ik een lief rustig kitten.

Dus mocht je nou 2 manke knappe kerels willen adopteren, wij zijn samen beschikbaar!

Voor Zippo en Dani zoeken ook een huis met een afgesloten tuin of kattenren en vooral een veilige plek voor de rest van hun leven. We hebben bewust gekozen om hem samen te plaatsen met zijn vriend Dani. Dit is een rustig lief duo dat wij graag samen willen houden. Ze doen op het moment alles samen en zijn lief voor elkaar.

Zippo is volgens schema ontwormd & ontvlooid en inmiddels ook al gecastreerd. Ook heeft hij een chip en zijn twee vaccinaties gehad. Hij zal nog geopereerd worden aan zijn 2e poot. Deze kosten betalen wij! Wel blijven beide kittens tijdens de behandeling van Zippo in de opvang bij Moederloos, houd u hier rekening mee bij interesse. Wel kan de eventuele eigenaar altijd bij ze komen kijken.

Heeft u interesse in Zippo en zijn maatje Dani vul dan zsm de vragenlijst naar ons door.

Geboortedatum: 08-05-2019

Geslacht: Kater

Ras: Europees Korthaar

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Nee

Dieren: Kat

Gastgezin: PKE

Plaats: Emmeloord