Stitch

Home/Stitch

Stitch

Hoi Hoi!! Opzoek naar een uitdaging of een geweldig maatje voor jouw kat/poes? Dan ben je bij Stitch aan het goede adres!

Lilo en Stitch (zus en broer) zijn samen binnengekomen bij de kittenopvang. Ze zijn buiten geboren en met ruim 6 maanden pas gevangen. Hierdoor is het wat lastig om oude gewoontes af te leren en dat uit zich dat ze soms nog dingen een beetje spannend vinden. Inmiddels zijn Lilo en Stitch wel helemaal gewend en ook niet meer bang voor de kinderen in huis. Hij loopt lekker rond in huis en in de afgesloten tuin en laat zich nu ook af en toe aaien, vooral als hij aan het eten is, kun je alles met hem doen. Ook langs je benen lopen met de anderen vindt hij niet meer spannend. Hij vindt andere katten dat ook reuze interessant en voelt zich ook veilig bij ze. Het kwartje dat mensen niet slecht zijn begint langzaamaan te vallen.

Omdat hij van buiten komt en we hem een lang gezond leven gunnen zoeken wij een huisje met afgesloten tuin/balkon. Liever grote kinderen. Nog een paar puntjes overwinnen en hij is helemaal een huiskat. Een kattenvriendje waar hij dit kan afkijken is ook echt een must!

Stitch heeft een paspoortje en zijn vaccinaties + chip gehad en verder krijgen ze volgens schema netjes een behandeling tegen vlooien en wormen. Ook is hij bij het gastgezin gecastreerd.

Wil je Stitch beter leren kennen? Vul dan snel de vragenlijst in!  En via kittenopvangmoederloos@gmail.com kun je foto’s meesturen van je huis en afgezette tuin.

Geboortedatum: 15-04-2021

Geslacht: Kater

Ras: HTK

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Nee

Dieren: Kat

Gastgezin: SPA

Plaats: Almere

Reageren: Vul de vragenlijst in