Lilo

Home/Lilo

Lilo

Hallootjes! Hier Lilo, een ontzettend lief en rustig meisje wat soms nog wat onzeker is!
Lilo en Stitch (zus en broer) zijn samen binnengekomen bij de kittenopvang. Ze zijn buiten geboren en met ruim 6 maanden pas gevangen. Hierdoor is het wat lastig om oude gewoontes af te leren en dat uit zich dat ze alles nog erg spannend vinden. Inmiddels zijn Lilo en Stitch wel helemaal gewend en ook niet meer bang voor de kinderen in huis. Zij loopt lekker rond in huis of komt op de bank (van een afstandje) zitten. Ze wil heel graag komen en aangehaald worden maar vind dit soms nog te spannend. Ze loopt wel langs je benen met de anderen maar echt een goede aaibeurt durft ze nog net niet. Zij vindt andere katten dat ook reuze interessant en voelt zich ook veilig bij ze. Zo is zij dikke maatjes met de kater in huis. Het kwartje dat mensen niet slecht zijn begint langzaamaan te vallen.
Omdat zij van buiten komt en we haar een lang gezond leven gunnen zoeken wij een huisje met afgesloten tuin/balkon. Liefst grote kinderen. Nog een paar puntjes overwinnen en zij is helemaal een huiskat. Een kattenvriendje waar zij dit kan afkijken is ook echt een must!

Lilo heeft een paspoortje en haar vaccinaties + chip gehad en verder krijgen ze volgens schema netjes een behandeling tegen vlooien en wormen. Ook is zij bij het gastgezin geneutraliseerd.

Wil je mij beter leren kennen? Vul dan snel de vragenlijst in!  En via kittenopvangmoederloos@gmail.com kun je foto’s meesturen van je huis en afgezette tuin.

Geboortedatum: 15-04-2021

Geslacht: Poes

Ras: HTK

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Nee

Dieren: Kat

Gastgezin: SPA

Plaats: Almere

Reageren: Vul de vragenlijst in

Lilo