Dani en Zippo

Home/Dani en Zippo

Dani en Zippo

Hallo ik ben Dani!

Een paar weken geleden reden mensen in het schemerlicht s’avonds over de dijk waar ze mij zagen lopen. Ik was natuurlijk klein en zo’n klein katje hoort nou eenmaal niet alleen op de weg in de middle of nowere. Deze vriendelijke mensen stopten voor mij en dachten mij te kunnen pakken. Helaas was ik op dat moment erg bang en niet sociaal en kende geen mensen, in ieder geval niet hun handen en van zo dichtbij. Uit angst rende ik de sloot over.. tenminste dat dacht ik want ik belandde midden in de sloot in het koude water. De meneer is het water in gesprongen en heeft mij gered en meegenomen naar huis. Als dank gaf ik hem een vriendelijke beet.

Daar werd ik opgehaald door dames van Moederloos en nu zit ik hier inmiddels al weer een paar weekjes. Ik was er niet zo best aan toe. Had een open wond aan mijn achterpootje door waarschijnlijk prikkeldraad en dit moest gehecht worden. Helaas slaagde de operatie niet omdat mijn bloeddruk enorm daalde waardoor ze niet verder konden opereren. Na weken kattenkamerrust is mijn pootje nu genezen. Wel zal ik altijd mank blijven lopen. Ik heb een knik in mn staart en tja ik ben misschien niet moeders mooiste maar wel een superlief leuk kitten.

Inmiddels ben ik lang niet meer zo bang voor mensen en word graag gekroeld. Ik ben gek op eten en slaap graag. Ben een rustig zachtaardig kitten!

Dus mocht je nou 2 manke knappe kerels willen adopteren, wij zijn samen beschikbaar!

Voor Dani en Zippo zoeken ook een huis met een afgesloten tuin of kattenren en vooral een veilige plek voor de rest van hun leven. We hebben bewust gekozen om hem samen te plaatsen met zijn vriend Dani. Dit is een rustig lief duo dat wij graag samen willen houden. Ze doen op het moment alles samen en zijn lief voor elkaar. Wel blijven beide kittens tijdens de behandeling van Zippo in de opvang bij Moederloos, houd u hier rekening mee bij interesse. Wel kan de eventuele eigenaar altijd bij ze komen kijken.

Dani is volgens schema ontwormd & ontvlooid. Ook heeft hij een chip en zijn 1e vaccinatie gehad.

Heeft u interesse in Dani en zijn maatje Zippo vul dan zsm de vragenlijst naar ons door.

Geboortedatum: 10-08-2019

Geslacht: Kater

Ras: Europees Korthaar

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Nee

Dieren: Kat

Gastgezin: PKE

Plaats: Emmeloord

Dani en Zippo