Zuma

Hoi ik ben ZUMA!!

Samen met mijn zusje wonen we bij onze lieve pleegmama. Onze eigen mama is verongelukt op de boerderij. In het begin misten we onze mama heel erg maar het is hier zo fijn dat dat nu wel over is.

Ik ben grootgebracht met de fles. Nu ben ik al heel groot en eet ik zelfstandig. We krijgen we lekkere mousse en brokjes.

Ik ben een lieve meid die graag een aai komt halen en bij je op schoot slaapt. Ook speel ik natuurlijk lekker en stier dan ook de hele kamer door met mijn zusjes en broertje. We klauteren overal op wat niet altijd mag en rollebollen over de grond heen.

Ik ben nu 16 weekjes jong. We zijn inmiddels volledig nagekeken, hebben onze prikken gehad en zijn gechipt. Helaas is bij mij naar voren gekomen dat ik een hartafwijking heb. Er zit een gaatje in mijn hartklepje wat verder geen kwaad kan. Dat wil niet zeggen dat ik nu minder lief en leuk ben! Ik kan volgens de hartspecialist die mij volledig heeft onderzocht gewoon oud worden en heb de eerste jaaaaaren geen medicatie nodig.

Ik ga samen met mijn zusje Santi verhuizen dus alleen op mij reageren heeft geen zin. En geloof me ook zij is lief. Omdat ik een flessenkitten ben mag ik alleen in een volledig afgesloten tuin waar we niet uit kunnen of kattenren.

Heeft u interesse in mij en mijn zusje Santi dan hoop ik dat u onze vragenlijst invuld.

Tot snel! Pootje van ZUMA!!

Geboortedatum: 22-08-2018

Geslacht: Poes

Ras: Europees Korthaar (HTK)

Flessenkitten: Ja

Kinderen: Nee

Dieren: Hond, Kat

Gastgezin: PKE

Plaats: Emmeloord