Uppie

  1. Hallo allemaal, wat fijn dat jullie er zijn ! De naam is Up, Uppie.

Zo zeg, wat ben ik blij dat ik hier ook eindelijk mijn verhaal mag doen… Want wat heb ik me al vanalles meegemaakt in mijn korte leventje. Natuurlijk eerst mijn babytijd waar ik me niet veel meer van herinner, daarna mijn kleutertijd met wel wat leuke momenten, maar daarna herinner ik me iets van een bos en dat was echt niet leuk.

Gelukkig ben ik bij de opvang terechtgekomen en als kleinste van het stel kan ik wel zeggen dat als het nog een paar dagen langer had geduurd voor we werden gevangen in dat bos, dat we het niet hadden gered. Ons 5e broertje heeft het ook niet gered en dat was echt verschrikkelijk… Ik was de allerkleinste van het stel en had me ook zo’n honger en dorst. Dat wil ik echt nooit meer en daar zorg ik nu wel voor ook.

Zodra het voer opgediend wordt of ik iets lekkers ruik gaan mijn geurreuksprieten aan en ren ik gelijk naar die geur toe! Ik schreeuw als de allerbeste en grom als de grootste leeuwin om ervoor te zorgen dat niemand iets van mijn hapjes durft te nemen. Ha, dat is van mij: denk ik dan!

En nu… nu mag ik op zoek naar de allermooiste gouden mand die er maar te vinden is… Ik hou van spelen en nog meer spelen.. Ik ben gek op rennen, sprinten en vooral lekker eten ; )

Ik ben bij de dierenarts geweest, ben helemaal nagekeken en heb mijn gezondheidsverklaring in mijn paspoortje staan. Natuurlijk ben ik volgens schema behandeld tegen vlooien en wormen. Ik heb voor de rest van mijn leven een chip en heb mijn eerste vaccinatie gehad.

De rest van mijn leven wil ik graag samen met een heel lieve kat wonen of samen met mijn broer Munk blijven. Ik ben echt gek op volwassen katten. Vul mijn vragenlijst enthousiast in en wie weet zien we elkaar binnenkort?!

Geboortedatum: 25-04-2019

Geslacht: Poes

Ras: Huis, tuin en keukenkat

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Ja, Grote kinderen

Dieren: Kat

Gastgezin: PPL

Plaats: Langeraar