Moederpoes Nova

Hallo allemaal ik ben Nova!!

Ik ben gevangen op een boerderij met nog drie andere katten vrienden en mijn kitten van 8 mnd jong. Hun zijn allemaal naar de Zwerfdieren opvang gegaan in Lelystad. Omdat ik drachtig ben moest ik alleen naar een vreemd huis. Dit vond ik er spannend!

Nu ik hier eenmaal ben bij mijn opvang gezin heb ik het erg naar mijn zin. Ik ben wel heel verlegen en schrik nog wel van vreemde of onverwachte geluiden en de stofzuiger is echt een monster….

Mijn buik groeit hard en ik krijg binnenkort mijn kittens. Als mijn kittens groot genoeg zijn zou ik ook graag mijn eigen baasje en mandje krijgen in een fijn nieuw thuis waar ik rustig kan wennen en waar men mij de tijd geeft om te ontspannen.

Ik zou graag een kattenvriend terug willen deze mis ik. Wanneer de kat des huizes bij me komt kijken neuzen en prrrten we vlug even met elkaar. Ik hou van een metgezel. Ook ben ik gek op kroelen dus zorg dat je je vingers vrij hebt zodra ik bij je kom.

Ik mag straks ook weer naar buiten want ook dat mis ik heel erg. Voorkeur gaat uit naar een gesloten tuin waar ik niet uit kan zodat ik niet weer dakloos word.

Heeft u interesse in mij dan hoor ik het graag. Ik mag over circa 10 wkn naar mijn nieuwe huis. Ik zal dan gechipt, gecastreerd, gechipt en geënt zijn.

Tot snel!

Geboortedatum: 01-01-2017

Geslacht: Poes

Ras: Europees Korthaar /HTK

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Ja, Grote kinderen

Dieren: Kat

Gastgezin: PKE

Plaats: Emmeloord

Moederpoes Nova