Jamie

Home/Jamie

Jamie

Miauw, Ik ben Jamie, een lief maar soms nog wat onzeker ventje!

 Ik ben een knappe vent met een vlekje op mijn neus en lip, heel aandoenlijk. Ik kan soms nog een beetje onzeker zijn, in tegenstelling tot mijn broers maar als ik ontspannen op de bank of in een mandje lig, vind ik het heerlijk om geaaid te worden. En dat gaat ook gelijk mijn motortje draaien… Ik weet niet precies waarom het kwartje bij mij nog niet is gevallen dat er ook echt goede mensen zijn maar ik vind het soms gewoon nog een beetje spannend, laat me lekker! Ik leun wel veel op mijn broers en met hen durf ik eigenlijk alles! Het gaat dus zeker al de goede kant op en ik loop zeker niet rond als een bang kitten hoor. Als we lekkere dingen krijgen ben ik er net als de rest als de kippen bij en eet ik uit de hand en zit ik lekker op schoot.

We komen (met 6 weken oud) van een camping waar we met onze vader en moeder woonden. Iedereen is gevangen en moeder bleek zelfs gewoon sociaal te zijn. Spelen vind ik ontzettend leuk… en eten… en slapen…. Ik ben ook gek op sabbelen op mijn mandje of kleedje en kan dan erg hard spinnen, samen met mijn 2 broertjes Jinx en Jacky.

Ik ben helemaal gek op mijn broertjes Jinx en Jacky. Wij zouden daarom graag samen (of met 1 van hen) geplaatst worden. Wij zoeken een huisje waar we binnen mogen wonen of naar buiten kunnen in een afgesloten tuin of ren. Mijn mensen mama is anders bang dat we toch weer het avontuur op willen zoeken terwijl me net zo lekker warm binnen zitten. Bovendien missen we er niks aan; binnen zijn mensen, dieren, speeltjes, lekker eten en warme, zachte plekjes.

Een andere optie is een huisje waar een andere jonge kat/kitten zit waar ik me aan kan optrekken.

Ik ben 1 keer geënt, ontwormt, ontvlooit en gechipt. Ook heb ik een paspoort en gezondheidsverklaring.

Gelukkig mag ik het hier op mijn eigen tempo doen, mag ik bij jou ook mezelf zijn

Geboortedatum: 24-08-2019

Geslacht: Kater

Ras: Europees Korthaar

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Ja, Grote kinderen

Dieren: Kat

Gastgezin: SPA

Plaats: Almere