Jacky

Home/Jacky

Jacky

Ik ben goudkleurige Jacky en ik hou van warme knuffels!

Ik ben een heerlijk ventje en er zit echt goud in mijn vacht. Ik ben een lekkere knuffel en ga voor niets of niemand uit de weg, ze gaan maar voor mij weg 😉 Ik blijf soms gewoon lekker op de grond liggen, want ze kijken toch wel uit voor mij. Wel heel typisch allemaal als je bedenkt dat ik in het “wild” geboren ben en nog maar kortgeleden zat te blazen naar handen. Gelukkig zag ik al meteen in dat mensen helemaal niet eng zijn maar juist leuk!

We komen (met 6 weken oud) van een camping waar we met onze vader en moeder woonden. Iedereen is gevangen en moeder bleek zelfs gewoon sociaal te zijn. Spelen vind ik ontzettend leuk… en knuffelen…en eten… en slapen…. Ik ben ook gek op sabbelen aan mijn mandje en kan dan erg hard spinnen, samen met mijn 2 broertjes Jamie en Jinx.

Ik ben trouwens helemaal gek op mijn broertjes Jamie en Jacky. Wij zouden daarom graag samen (of met 1 van hen) geplaatst worden. Wij zoeken een huisje waar we binnen mogen wonen of naar buiten kunnen in een afgesloten tuin of ren. Mijn mensen mama is anders bang dat we toch weer het avontuur op willen zoeken terwijl me net zo lekker warm binnen zitten. Bovendien missen we er niks aan; binnen zijn mensen, dieren, speeltjes, lekker eten en warme, zachte plekjes.

Ik ben 1 keer geënt, ontwormt, ontvlooit en gechipt. Ook heb ik een paspoort en gezondheidsverklaring.

Prrrrr, kom jij met mij knuffelen?

Geboortedatum: 24-08-2019

Geslacht: Poes

Ras: Europees Korthaar

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Ja, Grote kinderen

Dieren: Kat

Gastgezin: SPA

Plaats: Almere