Dushi

Hoi!! Ik ben Dushi,

Zoals mijn naam al zegt ben ik echt een schatje! Helaas heb ik een slechte start gehad. Er werd niet voor mij gezorgd maar gelukkig was er een lieve vrouw die mij heeft meegenomen. Toen ik steeds kaler werd heeft ze me overgedragen aan de stichting. Ik bleek schimmel te hebben. Een lelijk eendje kon je me wel noemen.. Gelukkig is na de behandeling de schimmel helemaal weg en word ik nu langzaam een mooie zwaan!

Bij het gastgezin kreeg ik ook drie broertjes waar ik erg gek op ben. Ik vind het heerlijk om met ze te spelen maar zoek ook graag even de rust op voor me zelf. Ik kan wel heel druk doen maar eigenlijk ben ik gewoon een ontzettende knuffelkont! Ook hou ik erg van de clown uithangen waar ik vaak de show mee steel.
Omdat ik met de fles ben grootgebracht ben ik opzoek naar een huisje waar ik binnen kan blijven of met afgesloten tuin. Ik kan zo geniet van het spelen met mijn broertjes vooral met Puck en zou dan ook graag met hem naar een nieuw huisje gaan. Natuurlijk hoop ik een gouden mandje te vinden waar ik voor altijd mag blijven wonen!
De dierenarts heeft in mijn paspoortje geschreven dat ik helemaal gezond ben en ik heb mijn eerste vaccinactie + chip al gehad. Verder krijg ik volgens schema netjes een behandeling tegen vlooien en wormen.
Wil je mij beter leren kennen? vul dan snel de vragenlijst in!

Geboortedatum: 01-05-2019

Geslacht: Poes

Ras: Europees Korthaar/HTK

Flessenkitten: Ja

Kinderen: Ja

Dieren: Hond, Kat

Gastgezin: MZL

Plaats: Lelystad