Chip

Hallo lieve mensen ! Ik ben Chip, vernoemd naar Avin en de Chipmunk(s), superleuke film is dat ! Soms ga ik lekker voor de televisie zitten en neem dan echt even een relax momentje… Heerlijk is dat.

O, wacht ik moet hier iets over mezelf vertellen volgens mij, zodat jullie een beetje weten hoe schattig ik ben ; )

Nou, ik ben dus Chip en ik ben samen met Alvin, Munk en Up gevonden in het bos. Een tijd geleden werden we daar ineens naartoe gebracht en we snapten er helemaal niets van. Gelukkig zijn we daar gevonden, maar was ons 5e broertje niet meer in leven. We waren zelf ook enorm hongerig en hadden al een paar dagen bijna niets gedronken.
Wat vonden we het allemaal spannend zeg, ineens zaten we in een soort van kooi, toen in een ambulance auto en nog 1.. Maar toen begon ons nieuwe avontuur pas echt!

Gelukkig kan ik nu na een aantal weken pas echt zeggen dat ik weer helemaal vrolijk & blij ben. Ik heb een heel fijne opvangplek met een supergave mensenmoeder. Zij doet echt alles wat maar nodig is, om ervoor te zorgen dat het goed bleef gaan met ons. Daar blijf ik mijn leven lang dankbaar voor. Maar het is tijd om uit te vliegen en daarvoor ben ik op zoek naar een gouden mandje. Sowieso bij een andere heel lieve kat en stiekem misschien ook wel het allerliefst samen met Alvin. Ik word steeds gekker op grote katten en Alvin is soms best wel druk (maar wel een schat hoor). Samen met alle andere viervoeters sjezen we het hele huis door en zijn gek op spelen en speelgoed. Vooral ook op lekker eten… Ik kan ook heel erg genieten van een heerlijke knuffelbeurt en soms vind ik het super om als een soort baby in je armen te liggen.

Ik ben bij de dierenarts geweest, ben helemaal nagekeken en heb mijn gezondheidsverklaring in mijn paspoortje staan. Natuurlijk ben ik volgens schema behandeld tegen vlooien en wormen. Ik heb voor de rest van mijn leven een chip en heb mijn eerste vaccinatie gehad.

De rest van mijn leven wil ik dus graag samen met een andere lieve kat wonen en we zouden het superleuk vinden als we met 2 kittens bij een volwassen kat mogen wonen, maar dat wordt een uitdaging heb ik gehoord… Vul mijn vragenlijst enthousiast in en wie weet zien we elkaar binnenkort?!

Geboortedatum: 25-04-2019

Geslacht: Poes

Ras: Huis, tuin en keukenkat

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Ja, Grote kinderen

Dieren: Kat

Gastgezin: PPL

Plaats: Langeraar

Chip