Browny

***Browny is bij ons teruggekomen in de opvang nadat hij zijn gouden mandje had gevonden. Helaas was er geen klik met de kat die daar al woonde. Nu is ook gebleken dat Browny zo ontzettend op de mens is gericht en zo’n ontzettend vrij dominant karakter heeft naar andere katten, dat wij in overleg met onze kattengedragsdeskundige hebben besloten dat hij bij een enorm lief gezin geplaatst mag worden. Een gezin waar eventueel al oudere kinderen zijn en juist geen andere dieren. Hij is zo ontzettend lief en leuk voor mensen. Soms kan hij alleen liefdesbeetjes geven en daar kun je soms misschien van schrikken.Verder staat zijn verhaaltje hieronder***

 

Mauuwwwwww 

Ik ben Browny. Ja echt! Gekke naam hè terwijl ik zwart ben haha. 

Ik ben samen met mijn broer en zusjes in de hooischuur geboren. 

Mama heeft heel goed voor mij gezorgd. Maar ja mama wilde weer op eigen benen staan. En dus mag ik op zoek naar een leuk huisje. 

Ik ben best een apart ventje. Ik ben zoooooo gek op aandacht. Waar mijn mensen mama is ben ik. Zodra ik haar hoor aankomen ben ik ook de 1e die aan haar voeten staat voor een heerlijk kriebel en een kusje. Ja echt ik geef kusjes! Heeft ze me geleerd haha. 

Ik slaap het liefst in je armen op zijn kop. Ja op zijn kop haha. Lig graag op me rug in je armen dus. 

Ik heb heel stoer mijn chip gekregen en heb mijn eerste én tweede vaccinatie gehad. Ik ben ook volgens schema tegen vlooien en wormen behandeld. Ook ben ik helemaal nagekeken door de dierenarts en heb een op en top gezondheidsverklaring in mijn paspoort. 

Ik mag direct verhuizen, maar wel in heel goed overleg. 

Vult u snel mijn vragenlijst in en komt u op date met mij? Ik zou dat echt super super leuk vinden. 

Geboortedatum: 05-05-2019

Geslacht: Kater

Ras: Europees Korthaar/HTK

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Ja

Dieren: Hond, Kat

Gastgezin: MZL

Plaats: Lelystad

Browny