Bon

Hoi!! Ik ben Bon,

Samen met mijn broer Bini zijn wij gevonden in een tuin zonder onze mamma. Wij zijn daarom met de fles grootgebracht door onze mensen mama. Samen hebben wij de naam “Bon Bini” (welkom) gekregen. Omdat wij zo gek zijn op elkaar zijn wij hopelijk samen Bon Bini bij ons nieuwe huisje.

Het liefst krijg ik de hele dag aandacht. Ik hou ontzettend van knuffelen en spelen. Vreemde mensen of dieren maakt mij ook niks uit. Ik vind alles leuk als ik maar aandacht krijg. Ik ben erg energiek en kan ook ondeugend zijn. Als ik iets doe wat niet mag maak ik altijd snel weer goed door je een dikke kus op je neus te geven!

Omdat wij flessenkittens zijn zoeken wij een huisje waar we binnen kunnen blijven of met afgesloten tuin. Ons nieuwe personeel moet ook genoeg tijd hebben om met ons te knuffelen en te spelen.

Ik ben opzoek naar een nieuw huisje waar ik voor altijd mag blijven en dan het liefst samen met mijn broertje Bini.
De dierenarts heeft in mijn paspoortje geschreven dat ik helemaal gezond ben en ik heb mijn eerste vaccinactie + chip al gehad. Verder krijg ik volgens schema netjes een behandeling tegen vlooien en wormen.

Wil je ons beter leren kennen en zijn wij bon bini bij jou? vul dan snel de vragenlijst in!

Geboortedatum: 01-05-2019

Geslacht: Kater

Ras: Europees Korthaar/HTK

Flessenkitten: Ja

Kinderen: Ja

Dieren: Hond, Kat

Gastgezin: MZL

Plaats: Lelystad