Bink

Home/Bink

Bink

Hoi!! Ik ben Bink,
Samen met mijn broertjes Gidi en Banjer zijn wij gevonden toen onze oogjes nog niet eens open waren. Het eerste wat wij zagen toen onze oogjes open gingen waren mensen. Wat een ontzettend leuke dingen zijn dat zeg! Ze geven je eten, je kan er heerlijk mee knuffelen of lekker je snoet in hun gezicht steken. Daar zijn  wij dan ook gek op!Mijn naam klinkt dat misschien heel stoer, maar ik ben eigenlijk een rustige knuffelkont. Ik ben wel gek op spelen maar mijn schoonheidsslaapje en dagelijkse portie knuffels vind ik toch een stuk belangrijker. Ik vind het heerlijk om in een lekker warm mandje te liggen of heerlijk op schoot te knuffelen. Andere dieren vind ik ook super leuk en dan met name mijn broertje Gidi. Eigenlijk vind ik iedereen gewoon heel erg lief!

Omdat wij met de fles zijn groot gebracht zijn zoeken wij een huisje waar we binnen kunnen blijven of met afgesloten tuin. Ons nieuwe personeel moet ook genoeg tijd hebben om met ons te knuffelen en te spelen.

Ik ben opzoek naar een nieuw huisje waar ik voor altijd mag blijven en dan het liefst samen met mijn broertje of een leeftijdgenootje.
De dierenarts heeft in mijn paspoortje geschreven dat ik helemaal gezond ben en ik heb mijn eerste vaccinactie + chip al gehad. Verder krijg ik volgens schema netjes een behandeling tegen vlooien en wormen.

Wil je mij beter leren kennen? vul dan snel de vragenlijst in!

Geboortedatum: 15-08-2019

Geslacht: Kater

Ras: Europees Korthaar

Flessenkitten: Ja

Kinderen: Ja, Grote kinderen

Dieren: Kat

Gastgezin: MZL

Plaats: Lelystad