Benji

Home/Benji

Benji

Ik ben het superleuke ventje Benji!

Ik was samen met mijn broers en zusjes maar die zijn allemaal inmiddels verhuist. We zijn heel klein gevonden op een camping in Noord HOlland en zijn met de fles groot gebracht door onze pleegmama waar veel meer kittens waren en een hond. Inmiddels ben ik nog alleen over, niet omdat ik niet leuk ben, maar de anderen zijn allemaal samen geplaatst.

Ik speel nu heel erg veel met Zara, zij is 3 maandjes ouder dan ik en we hebben de grootste lol. Ik speel veel met andere katjes en ik ben een beetje wisselend in gedrag. Soms vind ik het heel erg leuk om een warm plekje bij mijn vrouwtje te hebben maar ik lig ook heel graag samen met Zara op de krabpaal . Daar heb ik een riant uitzicht en dat vind ik heel erg leuk. Ik vind  de hond prima, lig graag op zijn vacht te sabbelen.

Ik heb vandaag mijn 2de enting gehad, heb alles wat nodig is om te vertrekken binnen, want ook de chip en de ontworming, ontvlooiing is klaar, dus als u mij een leukerd vind, vul dan het vragenformulier maar in, dan neemt mijn vrouwtje contact met u op. Oh ja, u begrijpt natuurlijk wel dat ik niet naar een huisje ga waar geen katten zijn. Ik wil spelen en kroelen met soortgenootjes.

Hoor ik snel van je?

Poot Benji

Geboortedatum: 19-08-2019

Geslacht: Kater

Ras: Europees Korthaar

Flessenkitten: Ja

Kinderen: Ja, Grote kinderen

Dieren: Hond, Kat

Gastgezin: JRL

Plaats: Lelystad