Alvin

Hello hello, Alvin hier ! Je weet wel, van Alvin en de Chipmunks. superleuke film is dat, een echte aanrader ; )

Als grootste van het nest ben ik blij dat ik die mooie naam heb gekregen en draag hem met trots… Al was het ook wel zwaar hoor, want ik moest er echt zijn voor mijn kleinere broertjes en zusjes. We zijn namelijk in het bos terechtgekomen en dat wilden we natuurlijk helemaal niet. Ons kleine broertje is daar overleden en ook wij waren er niet al te best aan toe. We waren veels te klein om daar te overleven..
Gelukkig zijn we gevonden en gevangen door mensen die het beste met ons voor hadden! In de opvang gingen we naar een heel fijne plek en daar ben ik echt superblij mee. Nog mooier is dat de tijd is aangebroken dat we mogen uitvliegen. Maar alleen naar het beste personeel dat er maar is. Ik hou van eten, al zie je dat ook wel een heel klein beetje… Nog meer hou ik van knuffelen en katten om mij heen.

Spelen maak je me heel erg blij mee en ik hou ook van knuffelen en schoten. Doordat ik dat graag doe zie ik dat mijn familie dat ook steeds interessanter gaat vinden. Ik ben gek op aandacht en kijk uit naar een nieuw avontuur!

Ik ben bij de dierenarts geweest, ben helemaal nagekeken en heb mijn gezondheidsverklaring in mijn paspoortje staan. Natuurlijk ben ik volgens schema behandeld tegen vlooien en wormen. Ik heb voor de rest van mijn leven een chip en heb mijn eerste vaccinatie gehad.

De rest van mijn leven wil ik dus graag samen met een lieve, niet al te oude kat blijven en ik zou het geweldig vinden als ik samen met mijn familie mag verhuizen! Ik ben gek op mijn broertje en zusjes, maar vind het steeds leuker met volwassen katten en ik ben gek op mensen. Vul mijn vragenlijst enthousiast in en wie weet zie ik je binnenkort?!

Geboortedatum: 25-04-2019

Geslacht: Kater

Ras: Huis, tuin en keukenkat

Flessenkitten: Nee

Kinderen: Ja, Grote kinderen

Dieren: Kat

Gastgezin: PPL

Plaats: Langeraar